Nyheter

Här finns information om det som är aktuellt hos Kennel New Era, kurser, promenader kennelträffar och annat. Vill du se det nyaste uppdateringarna och mängder med bilder – följ oss på Facebook – länk på startsidan

Uppdaterad 2021-05-26

  • Valpbloggen är uppdaterad.
  • New Era’s I2-kull är född!
  • Nu finns vår ullkamning- och vardagsskötselbrochyr att läsa och filmer som visar hur du ska gå till väga.
  • Peppar/saltvalpar planeras till vintern/våren/sommaren 2022
  • Två av våra senaste valpar är under förträning för att utbilda sig till Assistanshundar. New Era’s Explosive Star ska utbildas till diabeteshund och New Era’s Flirty Plum ska utbildas till epilepsihund. Era’s Flirty Plum är under förträning hos mig på New Era K9 Care Hundskola.
  • New Era’s Crazy’n Lazy ”Moltaz” är under utbildning till Besökshund på Svenska Terapihundsskolan. Vi följer honom med spänning!

Ullkamning- och vardagsskötselbrochyr

Andra saker som planeras

Fodervärd sökes

Stockholmsområdet

Till våren/sommaren 2021 finns möjlighet att bli fodervärd till någon av våra härliga valpar. Du måste bo i Stockholmsområdet. Hör av dig till Yvonne på 0708 327 329

Kennelträff 2020

Strängnäs

2021 års kennelläger kommer att gå av stapeln 12-13 juni på Strängnäs Brukshundsklubb. Kennellägret kommer att vara under två dagar, då vi även kommer att fira vårt 20-års jubileum!
På programmet planerar vi bland annat Yoga med hund, Hundpilates, Agility, Konsten att leka med hund. Mer kommer att läggas till efterhand, så håll utkik!

Se bilder från tidigare kennelträffar på fotosidan.

MH 2020

2021 kommer MH för våra kullar att ordnas. Mer info kommer.

Nu kör Team-New Era – Cocos, Texas, Boris, Siri, Snygg-Sigge och Xena – träning vaje torsdag! 

Valpkurs

Vi ordnar valpkurs för våra valpkullar.

Viltspårskurs

Vi ordnar viltspårskurser för våra uppfödda hundar.

Noseworkkurs

Vi ordnar noseworkkurser för våra valpkullar.

Pälsvårdskurs för valparna

Vi ordnar pälsvårdskurs för våra valpkullar.

varför viltspår

För att hunden ska må bra behöver den aktiveras. Viltspår är en av de bästa mest naturliga aktiviteter en hund kan göra. Hundens nos är dess utan tvekan bästa sinne och att få använda sig av den gör verkligen hunden både trött, stimulerad och lycklig. Jag vågar påstå att viltspår tillsammans med nosework överlägset är den bästa aktiveringen för våra hundar och mår hunden bra och är stimulerad får du en mycket lättare vardag tillsammans med din hund.

Hundar gör livet bättre

Stäng meny