Nyheter

Här finns information om det som är aktuellt hos Kennel New Era, kurser, promenader kennelträffar och annat. Vill du se det nyaste uppdateringarna och mängder med bilder – följ oss på Facebook – länk på startsidan

Uppdaterad 15/5 2019

Vi planerar några mycket spännande p/s kullar våren 2020. Läs mer på valpsidan!

Vi väntar valpar med leverans i april

Andra saker som planeras

Kurs i norskt viltspår

Vårsta

Spårkurs 1
Datum 25/4, 2/5, 9/5
Yvonne med Xena
Anette med Sigge
Annelie med PB
Maria med Boris
Daniela med Mira
Sara med Cocos

Spårkurs 2
Datum 16/5, 23/5, 27/5
Ann-Marie med Selma
Jörgen med Hedda
Gun med Saly
Stefan med Sigge
Ulrika med Humle

Kennelträff 2019

Vårsta

Vi planerar för fullt nästa års kennelträff som kommer att gå av stapeln den 24 augusti 2019. Mer information om plats och aktiviteter kommer. Vill du se bilder från våra tidigare kennelträffar gå in på vår FOTOSIDA.

MH 2019

Nu har hundarna födda 2016 och 2017 gjort MH. Två härliga dagar på Gävle BK och 6 av våra hundar har nu känd mental status. Även D2 kullens pappa var med. Tack alla för en härlig helg.

Nu har vi startat noseworkkursen med fyra New Era-hundar – Xena, Snygg-Sigge, Boris och Siri. Så duktiga allihop! Tusen tack för en bra kurs MG Hund!

Valpkurs

Nu är valpkursen med B2 och C2 kullarna avslutad. Fyra fantastiskt duktga valpar som nu är redo för stora vida världen.

Viltspårskurs för valpar

Viltspårskurs för valpana från B2, C2 och D2 kullarna kommer att hållas i Vårsta  15-16 juni. Kostnad 1000 kr/valp. Går du både valpkursen och vitstpårskursen blir priset 1600 för båda.

Pälsvårdskurs för valparna

Pälsvårdskurs för valparna från B2 och C2 kullarna har nu varit. Fyra duktiga valpar med mattar och hussar har nu kunskap om pälsvård till vardags.

varför viltspår

För att hunden ska må bra behöver den aktiveras. Viltspår är en av de bästa mest naturliga aktiviteter en hund kan göra. Hundens nos är dess utan tvekan bästa sinne och att få använda sig av den gör verkligen hunden både trött, stimulerad och lycklig. Jag vågar påstå att viltspår tillsammans med nosework överlägset är den bästa aktiveringen för våra hundar och mår hunden bra och är stimulerad får du en mycket lättare vardag tillsammans med din hund.

Hundar gör livet bättre

Stäng meny