Nyheter

Här finns information om det som är aktuellt hos Kennel New Era, kurser, promenader kennelträffar och annat. Vill du se det nyaste uppdateringarna och mängder med bilder – följ oss på Facebook – länk på startsidan.

Viltspårskurs

Helgen den 6-7 och 20-21 oktober har vi viltspårskurs på tre olika nivåer. Nybörjare, Fortsättning och Avancerad. Det finns plats kvar i nybörjargruppen. Här av dig om du är intresserad!

Andra saker som planeras

Julbord

Älvsjömässan

Den 8 december har New Era och Broddway på julbord till självkostnadspris för alla valpköpare och fodervärdar i samband med utställningen NORDIC DOG SHOW på Älvsjömässan i Stockholm.  Meddela oss om du vill vara med senast 1 december.

Kennelträff 2019

Vårsta

Vi planerar för fullt nästa års kennelträff. Mer information om datum och aktiviteter kommer. Vill du se bilder från våra tidigare kennelträffar gå in på vår FOTOSIDA.

Valpar

Huddinge

Vi väntar med spänning på de kommande valpkullarna. En svart/silver & en peppar/salt kull med leverans i mars/april 2019 och en peppar/salt kull med leverans i maj/juni 2019.  JUST NU SÖKER VI FODERVÄDAR!!!  Gå in på VALPSIDAN för att läsa mer.

Kennelpromenader

Ungefär en gång i månaden träffas vi och går en härlig promenad tillsammas med våra hundar. På vägen stannar vi och fikar eller grillar korv och har en härlig samvaro.

Kennelträffar

Varje år har vi kennelträff tillsammans med Broddways kennel. Då provar vi på olika aktiviteter, går tipspromenad, har en föreläsning, grillar och har det trevligt tillsammans. Gå in på FOTO-sidan för att se bilder från tidigare kennelträffar.

Hundar gör livet bättre

Stäng meny